Hvad sker der?

Fremragende initiativ

Intelligente betragtninger i en fornuftig ramme serveret med fin faglig balast. Allerede glimrende. Og med potentiale til at blive endnu bedre. Bestemt værd at fylde øregangene med i ti minutter. Formatet rammer perfekt sin målsætning, og sammensætningen med fokus på centrale historier og herefter lyngennemgang af øvrige nyheder - samt rettelser af fejl og misforståelser - virker helt efter hensigten.


Indsigtsfuld og underholdende

Jeg spår en lysende fremtid for dette uafhængige, indsigtsfulde og informative podcast. En catchy jingle og intro der måske lige er lidt for lang, men det er nok kun her i begyndelsen af eventyret hvor hele konceptet skal forklares og “sælges”. Lykke til.


Glimrende Gratis Nyhedskuration

I en verden hvor nyheder står i kø - og man ikke kan nå at læse alt - hjælper journalist Rasmus MP med en udvælgelse af dagens vigtigste nyheder. Man kan nå at lytte til det på vej til arbejde - det tager kun 10 min 🥰


Nyheder på max 10 minutter

Hvor er det en god ide at samle de vigtigste nyheder i en podcast, så man kan følge med uden at bruge alt for lang tid på at tjekke nyheder. Kan kun anbefales!


Godmorgen nyheder

En behagelig stemme at starte min morgen og dagens nyheder med. Der er kort, konkret og ikke mindst forståeligt. Og referencen til Rasmus radio mus og ti i syv er ikke tabt på mig. Herfra en anbefaling.


Kort, koncis og knivskarpt.

Jeg har lyttet siden dag 1. Kan anbefale “hvad sker der” som dagens første nyhedskilde.


Nyheder mens kaffen brygger

Længden er perfekt til at jeg kan høre podcasten mens morgenkaffen står og brygger. God oplæserstemme og fedt der bliver fortalt lidt mere om én nyhed og ikke lidt om mange. Kan anbefales.


Fint format

Når man ikke er så god til at læse/se nyheder er det fedt at blive opdateret på vej til arbejde. Lidt mere grundigt end radioavisen og så uden den rædselsvækkende populærmusik i radioen. Tak for det.


Skuffer ikke

Jeg ledte efter en podcast der kunne opsummere dagens nyheder, Hvad sker der? skuffer ikke


Kort og præcis nyhedspodcast

En nyhedspodcast som nu er blevet underlægning til morgenrutinerne og som samtidigt holder mig opdateret på relevante nyheder.


Perfekt til morgentoget

Dejlig præcist nyhedsformat som passer perfekt til min tur i toget til arbejde om morgenen. En ekstra god ting er at Rasmus MP sørger for at fortælle hvorfor han har valgt de nyheder han har, og også hvad der er valgt fra. Jeg hooked.


Kort og klart

Fin hurtig opdatering på dagens vigtigste historier.


Aktuel

Dejligt med en nyhedspodcast der er lavet på dagen.


En komet på nyhedshimlen

‘Hvad sker der’ er morgennyheder som passer perfekt til cykelturen til arbejde. Dels er det lytteværdigt, dels kort og serveret med vid og glimtvis humor. Fravalg-sekvensen til sidst er faktisk også fin - og så er det forbløffende tjekket sat sammen. Et perfekt format - og så gør det ikke noget, at det bliver serveret med Thomas Delaneys morgenstemme


Nyheder - kort og godt

Herligt koncist og personligt nyhedsformat, med fuld gennemsigtighed ifht redaktionelle overvejelser. Potentiale til en at blive en dansk “lillebror/søster” til The Daily - klø på👍🏼


Sprøde nyheder uden clickbait!

Ah, jeg sidder på cyklen, i toget, i bilen.. Byen vågner og jeg får serveret de friskeste udvalgte nyheder af Rasmus MPs sprøde stemme.


Behageligt og overskueligt

Dejligt med en nyhedsopdatering hvor man ikke nødvendigvis behøver at vide alt om ting i forvejen men godt kan komme ind som et blankt lærred. Der er intet værre end nyheder der får en til at føle sig sum. De her nyheder får mig til at føle mig mødt!


God

God og overskuelig. Godt at være opdateret på de vigtigste nyheder. Jeg er fan


Hvad sker der for en god nyhedspodcast!

“Hvad sker der” podcasten er den perfekte lyd til din morgen. På bare 10 minutter får du et overblik over dagens nyheder. Kort, præcist og lige hvad man har brug for.